Основи на уеб разработката с HTML и CSS<!-- --> | <!-- -->Kiberlab<!-- -->
hero image

Основи на уеб разработката с HTML и CSS

Описание на курса


Ако искате да се научите да създавате уеб сайтове, то този курс е за вас. Обучението по Html и Css е може би най-фундаменталното от областта на уеб разработката. Целта на курса е да ви запознае с основните технологии и принципи при създаването на уеб страници, сайтове и приложения. Ще се научите да използвате езика HTML (Hyper Text Markup Language), както и да добавяте дизайн и стил към уеб страниците си чрез CSS (Cascading Style Sheets). В края на курса, ще можете да създавате стилизирани, статични уеб сайтове и ще имате достатъчно знания за да продължите уверено в последващи курсове от областта на уеб разработката.

За кого е подходящ?


Обучението е подходящо за участници, завършили 6ти клас, които могат уверено да използват компютър - да пишат на клавиатура, да създават папки и файлове, да навигират във файловата система на операционната система Windows. Не е нужен предварителен опит в областта на програмирането. Курсът е подходящ за ученици, студенти и хора завършили своето образование, които имат интерес към започване на работа в сферата на информационните технологии.

Къде и кога се провежда?


Курсът стартира на 17-ти октомври 2022г. Участниците са разделени в групи от максимум 10 човека. Продължителността на курса е около 2 месеца или общо 16 занятия. Всяко занятие е с продължителност от 90-100 минути, което се равнява на минимум 24 астрономически часа за целия курс. Занятията се провеждат 2 пъти в седмицата в сградата на читалище „Слънце“, град Ихтиман. Конкретните дни и часове от седмицата ще бъдат допълнително уточнени с участниците преди началото на курса. До компютърната зала се стига през централния вход. За участниците са осигурени лаптопи, но който желае може да донесе собствен компютър.

Цена и записване за курс


Цената за целият курс от 16 занятия е 120 лв. Заплащането може да стане и на две месечни вноски по 60 лв.

За записвания можете да използвате следните контакти:

Телефон0879 137 265Мейл

(в писмото посочете курсът, от който се интересувате и предпочитан начин за връзка с вас)

kiberlab.net@gmail.com